Okulumuzda Müzik Sınıfı Açılışı

Aliağa Belediyemizin destekleriyle kurduğumuz Müzik Sınıfımızı, Aliağa Belediye Başkanımız Serkan ACAR ve Aliağa İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Dr. Erdoğan AKYÜZ'ün katılımlarıyla açtık.


1. sınıf öğrencimiz Asya İLTER ve 3. sınıf öğrencimiz Ada ALTSOY'un piyano sunumuyla başlayan resitalimiz, okulumuz öğretmenlerinden Osman ÖNGÖREN ve Yenişakran Yunus Emre Ortaokulu Müdür Yrd. Hasan BİLGİLİOĞLU'nun saz/gitar eşliğindeki söyledikleri türkülerle devam etti. Aliağa Belediye Başkanı Serkan ACAR'a ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Dr. Erdoğan AKYÜZ'e okulumuza verdiği desteklerden ötürü teşekkür eden Okul Müdürümüz Ömer AKYIL, okulun genel gidişatı ve durumuyla alakalı bilgiler verdi.

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Dr. Erdoğan AKYÜZ, "Sosyal gelişimde oldukça önemli olan müzik, bireyi sosyalleştirirken aynı zamanda onun yetiştirilmesine kaynaklık eden, insan ilişkilerinde dayanışma ve paylaşma gibi değerli sayılan davranışlar kazanmasına ve sergilemesine yardımcı olan, kültürel bir etklinliktir. Öğrencilerimizin sosyal açıdan gelişmelerini sağlamak için her zaman destekleyeceğiz." dedi.

Okulumuza verdiği tüm desteklerden ötürü, Aliağa Belediyemize ve Belediye Başkanımız Serkan ACAR'a öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz adına teşekkür ediyoruz.

29-12-202329-12-202329-12-202329-12-202329-12-2023



Yazdır

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin



  Beğen | 0  kişi beğendi