Okulumuzda Dönem Sonu Faaliyet Haftası

Okulumuzda öğretim programlarının yanında öğrencilerde yeni ilgi alanları oluşturmaya, millî, manevî, ahlaki, insanî ve kültürel değerleri kazandırmaya yönelik bilimsel,sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetler düzenlenmekte, Milli Eğitim Bakanlığımızca koordine edilen proje ve etkinliklerle de bu süreçler desteklenmektedir.

Öğrenciler bu etkinliklerle bir sorumluluk üstlenerek, ürün ortaya koyarak veya performans sergileyerek katılım sağlamakta, bu vesileyle okullarımızda nice başarı hikâyeleri, iyi uygulamalar, özgün çalışmalar, çevre/ insan duyarlılığına dair faaliyetler oluşturmaktadır. Bu kapsamda okulumuzda "Dönem Sonu Sosyal Etkinlikler Faaliyet Planı" hazırlanmış olup ilgili etkinliklere ait fotoğraf ve videoları paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz. :)

19-01-202419-01-202419-01-202419-01-202419-01-2024