Nature for Little Explorers eTwinning Projesi

Portekiz, Romanya ve Türkiye'nin katıldığı eTwinning projesi okulumuz okulöncesi grubundan Ayşe Öğretmen tarafından kurulmuştur.

Okulöncesi yaş grubundaki çocukların doğayı sevmesini, doğayla ilgili farkındalıklarının artmasını hedefleyen projede farklı ülkelerden çocuklarla birlikte eş zamanlı etkinlikler yapılmaktadır. Romanya, Portekiz ve Türkiye'den ortakları olan proje İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen "İzmir Hackhathon" buluşmasının sonucunda okulöncesi öğretmenimiz Ayşe Dağ tarafından oluşturulmuştur. Kuruculuğunu öğretmenimizin ve Romanya'nın Gradinita Raza de Soare okulundan Ana Maria Ene'nin yaptığı proje ile 10'u ülkemizden, 8'i yabancı olmak toplam 18 okul ile yürütülmektedir.

Proje Kapsammında aşağıdaki aktivitelere yer verilecektir;

1. Doğayla Tanışma
  2. Değnek Adam